Collectief SLPLZN, TRIBUNES IN DE STAD

Heel 2024 werken we met Collectief SLPLZN aan het project “Tribunes in de stad”.

 

Wat is Tribunes in de Stad?

Collectief SLPLZN brengt een ode aan 750 jaar Amsterdam met ‘Tribunes in de Stad’. Kijken naar de mooie stad en haar bewoners. Op straat, in het verzorgingshuis, samen aan tafel of in het theater. 

Ken je dat moment dat je eigenlijk langer wilt blijven kijken naar wat zich voor je ogen afspeelt? Maar dat je doorloopt omdat je haast hebt of omdat je het gewoon niet durft om te blijven kijken? Collectief SLPLZN nodigt je uit om je blik te laten rusten op de mooie en minder mooie kanten van het dagelijks leven in Amsterdam. Elke maand poppen onze tribunes ergens anders in Amsterdam West op. Neem plaats op één van de tribunes en ervaar hoe de drukte aan je voorbijraast. Of sta stil bij de kwetsbare en onbewaakte momenten in het stadse leven. 

 

De Wachtende Mens, De Vierende Mens, De Vergeten Mens, De Werkende Mens, De Afwezige Mens

Tot eind 2024 onderzoekt Collectief SLPLZN samen met jou de mens in al zijn gedaantes. Tot december ’23 stond de wachtende mens centraal. In 2024 richten we onze blik op de vergeten mens, de vierende mens, de werkende mens en tot slot de afwezige mens. Elk thema onderzoeken we op verschillende manieren. Met tribunes, performances en installaties, maar ook met theatrale diners waar je tegelijk toeschouwer én speler bent. Bekijk onze agenda hieronder voor de data en locaties.

Collectief SLPLZN (voorheen theatergroep Slapelozen) bestaat uit de theatermakers Victor Mentink, Elsbeth Bult, Micha Hulshof, Pascal Kijzer, Sofie Doeland, Leonne de Jong en Anna Schaap.

Voor meer info kijk op: www.desamenleving.nu