Buurthuis

Sinds 2013 ben ik als theatermaker en scenograaf onderdeel van community collectief SLPLZN. De afgelopen 2 jaar werken we (zo goed en zo kwaad als dat gaat) aan het project BUURTHUIS, een zoektocht naar verbinding en een theatraal onderzoek naar het wonen en leven in de stad anno nu, met een vleugje activisme en een open blik de buurt in. 

BUURTHUIS is een ode zijn aan de mens, aan de plek in de buurt waar men die ander te allen tijde vooropstelt. Een ode aan de samenleving. BUURTHUIS zal in verschillende onderdelen op verschillende manieren aan het publiek worden getoond. Er vonden online-ontmoetingen plaats tijdens onze live-perfomances HUIS en via BUURTHUISonline, ons digitale ochtendprogramma op Zoom. Sinds mei 2021 vond de ontmoeting weer voorzichtig in het echt plaats, je kunt ons tegenkomen in De Havelaar en in de buurt tijdens één van onze theatrale processies, op de circulaire markten en tijdens het OPEN HUIS op de maandagavond. We werken toe naar een theatrale afsluiting op het einde van dit jaar. Houdt onze agenda in de gaten voor de actuele activiteiten (en veranderingen!).

 

Wil je met ons in gesprek? Mail ons via de contactpagina. We hopen je snel te zien!

Bekijk ook onze website: www.desamenleving.nu

Collectief SLPLZN:
Victor Mentink, Elsbeth Bult, Micha Hulshof, Pascal Kijzer en Sofie Doeland.

 

BUURTHUIS wordt mede mogelijk gemaakt door:

Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Gemeente Amsterdam – Stadsdeel West, Prins Bernard Cultuurfonds en Oranje Fonds