Vaders en Dochers

MC-Theater, Amsterdam
07/08/09 maart 2014


Na Moeders en Zonen (in december 2013) vervolgt Slapelozen het communityproject Familie Nederland met de voorstelling Vaders en Dochters. Een zoektocht naar de bijzondere relatie tussen beiden, tussen mannen en vrouwen, tussen helden en prinsessen. Met echte vaders en echte dochters, voor iedereen die een vader heeft of een dochter is.

De voorstelling is onderdeel van de vijfluik Familie Nederland. Van december 2013 tot en met december 2014 zullen de makers van Slapelozen samen met hun theaterfamilie vijf voorstellingen maken onder de titel Familie Nederland. Achtereenvolgens zullen te zien zijn: Moeders en zonen in december 2013, Vaders en dochters in maart 2014, Broers en Zussen in mei 2014, Opa’s en Oma’s in september 2014 en tot slot de finale Familie Nederland in december 2014.

www.slapelozen.nl

www.mconline.nl

Credits

Slapelozen: Victor Mentink, Maartje Ghijsen, Mischa Hulshof en Joyce Timmerman. Zakelijk leider: Marleen Lamers. Productieleider: Anna Schaap. Dramaturgie: Katja Hieminga. Vormgeving: Sofie Doeland. Licht: Erik Gramberg.