Er zal iemand komen

Het Oerol Festival
16 t/m 26 juni 2012Een man en een vrouw zoeken de eenzaamheid op om samen alleen te kunnen zijn. Eenmaal in hun pas gekochte huis op een afgelegen plek aan zee, blijkt ‘samen alleen’ moeilijker dan gedacht en begint een gevecht tegen de angst voor verandering en de angst voor de ander die zal komen.

In de liefde lijkt het haast wel alsof we de tijd stop willen zetten en dit ogenblik, dit mooie moment waarop we elkaar in de ogen kijken en elkaar lief hebben, een eeuwigheid willen laten duren. Het ideaal van de liefde als een eeuwigdurend, niet veranderbaar moment, een stilstand, een foto. Maar waar zoek je beschutting als de tijd verder tikt en de wind blijft waaien?

www.ilmerrozendaal.nl

www.oerol.nl

Credits

Tekst: Jon Fosse. Vertaling: Karst Woudstra en Hettie Pisters. Regie: Ilmer Rozendaal. Spel: Aafke Buringh en Reinier Bulder. Geluidsontwerp: Frank Wienk. Muziek: Joram Tornij en Frank Wienk. Decor: Sofie Doeland. Dramaturgie: Hubertus Mayr. Techniek: Jean Paul Dompeling. Fotografie: Saris & den Engelsman. Met dank aan: Alexander Schreuder en TAKT Dommelhof.