De keizer en de nachtegaal


De City Speelt
Fort Uitermeer, Weesp
Premiere: 17 september 2017


De Keizer nodigt u uit voor een speciaal staatsbanket in zijn Paleis der Paleizen, ter ere van het feest van het Volk. Om in zijn pracht en praal te delen, want niets is mooier dan alles van de Keizer der Keizers. Of toch wel?

De City Speelt presenteert een geheel eigen versie van het sprookje ‘De Nachtegaal’ van Hans Christian Andersen voor iedereen vanaf 10 jaar. Inclusief boottocht en diner.

Credits

Spel: Ellik Bargai, Gina Beekelaar, Rachelle Bouwers, Tessa de Bruin, Kain van Carcal, Ischa van Kapel, Martin Dobelman, Laura Havenaar, Minke van de Heide, Gregor ten Holder, Lars Kommers, Malou Lewis, Eva Motshagen, Els van Poppel, Merijn Trimbos, Hans van der Velden, Isla Yesilburza-Salzan. Regie en concept: Lenne Koning. Regie-assistent: Elke Schouten. Decor en kostuum: Sofie Doeland. Compositie en begeleiding: Cees van der Meer en Lars Kommers. Artistiek advies: Nicoline Nachtzaam. Productie: Maartje Ghijsen, Laurinda di Giacomo en Karin Wesselman. Fotografie en flyer: Mascha Hendriks. Met dank aan: Jacob Moen, Kiki Macrander en Stichting Uiteraard Uitermeer.